Vloer- en tegelwerken Gerry Peeters - Kwaliteitsvakman uit Baal-Tremelo!

Bent u op zoek naar een professionele Vloerder? Dan kan u best terecht bij Vloer- en tegelwerken Gerry Peeters uit Baal - Tremelo. 

Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector heeft vloerder Gerry Peeters een jong en dynamisch bedrijf. Zowel bij particulieren als bedrijven in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg voert zaakvoerder Gerry Peeters zelf alle werken uit.

In alle mogelijke ruimtes en met verschillende materialen hebben we ons in loop der jaren gespecialiseerd. Als klant hebt u dan ook een grote keuze aan mogelijkheden. We proberen ons zo goed mogelijk aan te passen aan uw smaak en wensen.

Verder kunt u voor allerhande chapewerken en het aanleggen van terrassen in natuursteen of keramische tegels bij Gerry Peeters terecht. Daarbij komen zowel grote als kleine werken aan bod. Voor kleinere herstellingswerken zoals het vervangen van een tegel of voegwerken kan u ons ook contacteren. Bovendien kunnen we steeds een gratis en vrijblijvend een prijsofferte opstellen.

Op de website vind u alvast meer informatie over onze diensten terug. Bekijk onze referenties en neem ook een kijkje in de fotogalerij. U kan ons telefonisch of via het contactformulier bereiken voor vragen of afspraken op de contactpagina.

Gaat u verbouwen? Wenst u de werken door een vakman te laten uitvoeren?

Neem contact met ons op

Wij bezorgen u een vrijblijvende prijsofferte!

Contactgegevens

BGK Peeters bvba

Nobelstraat 157A
3128 Baal (Tremelo)

0498/30 30 49

​BTW BE 0668 391 861

© Copyright vloerentegelwerkengerrypeeters.be - Website door RSJ Media